Header Ads

Sinopsis Drama Curi-Curi Cinta Astro (Aiman Hakim & Zahirah Macwilson)

Sinopsis Drama Curi-Curi Cinta Astro (Aiman Hakim & Zahirah Macwilson). Saksikan drama terbaru berjudul Curi-Curi Cinta yang diarahkan oleh pengarah hebat Raja Ahmad Alauddin. Drama yang berdurasi selama 28 episod ini merupakan pengganti kepada drama Patah Sayap Bertongkat Paruh. Drama Curi-Curi Cinta dibintangi Aiman Hakim dan Zahirah Macwilson sebagai pelakon utama dimana drama ini akan mengisi slot Megadrama di Astro Ria. Jangan lupa saksikan Curi-Curi Cinta setiap hari Isnin hingga Khamis jam 10.00 malam di saluran Astro Ria❗

Sinopsis Drama Curi-Curi Cinta Astro (Aiman Hakim & Zahirah Macwilson)

Sinopsis Drama Curi-Curi Cinta Astro (Aiman Hakim & Zahirah Macwilson)


Berikut dikongsikan adalah maklumat tentang Drama Curi-Curi Cinta yang memaparkan senarai pelakon, sinopsis dan siaran langsung :

Senarai Pelakon Drama Curi-Curi Cinta 


● Aiman Hakim sebagai Daniel Hakim

● Zahirah Macwilson sebagai Intan Raihana

● Uyaina Arshad sebagai Fariza

● Melani Tan sebagai Peggy

● Talha Harith sebagai Iskandar

● Adam Lee sebagai Badrul

Synopsis Drama Curi-Curi Cinta 


Zahirah yang membawakan watak Intan Raihana merupakan seorang gadis sombong dan angkuh. Ini kerana Intan Raihana terlalu mengejar harta dan kekayaan, dia sanggup membuang keluarganya. Dia mempunyai visi untuk menjadikan Daniel Hakim (Aiman Hakim) Ridza miliknya walau apapun yang terjadi. Pada masa yang sama, Daniel membenci Intan, tetapi perancangan Tuhan tiada siapa yang dapat mengubahnya. Daniel terpaksa menikahi gadis yang amat dibenci bersama dendam yang tersimpan di hati.

BACA JUGA : Lagu Terlalu Memuja Wany Hasrita OST Drama Curi-Curi Cinta 

Selamat menonton!

No comments

Powered by Blogger.